Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcheaza Autobuzul
Joc Motostivuitor 3D
Parcari Tiruri
Parcari Camioane Mari
Park My Rig 3
Parcari Camioane

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !
 


Free Mini games » Actiune » Impuscaturi

Red Crucible


Red Crucible


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Primul Shooter 3D de tip Unity 3D de pe site-ul Free Mini Games. Impusca-te cu prietenii sau cu necunoscuti in acest joc multiplayer de genul Counter Strike. Poti sa-ti alegi armele, sa explorezi toata harta dar sa si folosesti masini si tancuri. Pentru a putea rula acest joc trebuie sa aveti pluginul Unity 3D! Jocurile Unity 3D sunt deja foarte populare pe platforma Android iar acum au captat o impotanta bucata din piata jocurilor online.
Crearea contului dureaza 20 de secunde. Acest joc cu impuscaturi poate fi jucat de la orice calculator cu conexiune internet, fara sa fie nevoie sa instalezi ceva. Controlale: sagetile directionale, mouse, F1 pentru Full Screen, Space - saritura, C - crouch
Taguri: jocuri 3D, Jocuri Unity 3D, Cele mai tari jocuri din lume!

Jocuri asemanatoare:

Zombie Tower Game

Numarul in site
513

 

Jucat de 1996 de ori
Bakugan vs Ben10

Numarul in site
580

 

Jucat de 4343 de ori
The Last Stand

Numarul in site
222

 

Jucat de 4085 de ori
Unreal Flash

Numarul in site
272

 

Jucat de 2295 de ori