Anunturi

Acesta este portalul de jocuri online unde gasesti cele mai tari jocuri masini, jocuri noi, jocuri parcari si jocuri aparate! Dar nu numai. Avem peste 30 de categorii cu jocuri online. Astfel vei gasi jocul potrivit chiar daca nu-ti plac jocuri masini si cauti jocuri Barbie!

Free Mini Games gazduieste sute de jocuri online tari, apreciate de mii de jucatori in fiecare zi. Colectia de jocuri noi de pe site-ul nostru se mareste in fiecare zi, pe masura ce noi jocuri online sunt adaugate. Doar jocurile de calitate ajung pe Free Mini Games, asa ca puteti sa incercati cu incredere jocuri din toate categoriile.

Jocuri Parcari, Jocuri Masini, Jocuri Noi, Jocuri Skateboarduri, Jocuri Star Wars, Jocuri Inteligente si Jocuri Logice sunte cele mai tari categorii de aici. Categoria cu Jocuri Parcari, spre exemplu, cuprinde un numar impresionant de jocuri online cu parcari de masini, tiruri, camioane, motociclete sau barci. Mii de vizitatori se distreaza zilnic jucand aceste jocuri online cu parcari care le testeaza abilitatea de a parca masini cat mai repede si cat mai bine.

Tot timpul veti gasi jocuri noi aici. Adaugam jocuri noi deindata ce acestea apar, astfel poti sa joci toate jocurile dintr-o colectie. Sistemul de votare a jocurilor ne ajuta sa eliminam jocurile care nu plac viziatorilor si sa le promovam puternic pe cele care plac, adica pe acelea care sunt printre cele mai tari jocuri din lume.

Jocuri Skateboarduri si Jocuri Inteligente sunt doua categorii care au castigat popularitate in ultimul timp. Incercam sa adaugam jocuri noi cu Skateboarduri si jocuri noi de inteligenta cat mai des dar nu trebuie sa pierderm din vedere calitatea jocurilor. Doar acele jocuri care pot face parte dintre cele mai tari jocuri online din lume pot ajunge pe Free Mini Games!
Joaca  >>Aici<< cele mai noi jocuri!
17- 11-2010

Power Ranger
Tank Mission
The Battle
Warlords
Siege Master
Zombie

Mai multe !Parcheaza Autobuzul
Joc Motostivuitor 3D
Parcari Tiruri
Parcari Camioane Mari
Park My Rig 3
Parcari Camioane

Mai multe !Street Sesh
KickFlip
Skateboard 3D
Farm Frenzy 4
Street Skate 3D
Snowboard 3D

Mai multe !Stunt Dirt Bike
Dare Devil
Dirt Bike 4
Bike Mania on ice
Heavy Metal Rider
3D Motorcycle Race

Mai multe !
 


Free Mini games » Masini » Curse

Hard Rock Racing


Hard Rock Racing


Pentru acest joc 3D trebuie sa instalati pluginurile Unity sau Shockwave.
Descriere
Joaca acest nou joc Unity 3D cu masini de curse 4x4. Grafica 3D este super, masinile de teren se controleaza foarte bine si in plus poti sa si tragi cu rachete in adversari sau sa le lasi mine defensive care sa-i arunce de pe sosea. Acest joc necesita ceva resurse Hardware deci ai nevoie de un calculator Core 2 Duo pentru a-l juca la detalii maxime. Nu uita ca este un joc Unity 3D si trebuie sa ai pluginul Unity deja instalat.
jocuri Unity 3D | Jocuri 3D | Jocuri Tari 2012 | Jocuri noi 2012 | Cele mai tari jocuri din lume

Jocuri asemanatoare:

Train Traffic Control

Numarul in site
921

 

Jucat de 2533 de ori
Curse Dacia Duster

Numarul in site
1009

 

Jucat de 4005 de ori
Curse in canion

Numarul in site
477

 

Jucat de 3278 de ori
Roadtrip

Numarul in site
418

 

Jucat de 2698 de ori